kontakt@alaantkoweblw.pl
12 maja 2014
Składniki: garść płatków orkiszowychpół pomarańczykilka listków świeżej melisy3-4 łyżki jogurtu naturalnego (ja podaję od 10miesiąca) Płatki ugotować w niewielkiej ilości wody do miękkości, polać jogurtem i kawałkami owoca:) Gotowe:)
garść płatków orkiszowychpół pomarańczykilka listków świeżej melisy3-4 łyżki jogurtu naturalnego (ja podaję od 10miesiąca)
Płatki ugotować w niewielkiej ilości wody do miękkości, polać jogurtem i kawałkami owoca:) Gotowe:)
Udostępnij wpis
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
„Gruszkowe płatki ryżowe z owocami goji”
Makaron z sosem pomidorowym
Co tydzień na Twojej skrzynce propozycje przepisów na weekend!
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Komentarze (0)