Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

01 stycznia 2017

Sos carbonara

1 szklanka mleka (krowiego lub roślinnego) 1/2 łyżki oleju rzepakowego 1 łyżeczka mąki pszennej 5 plasterków szynki (u mnie parmeńska, ale maluszkom polecam łagodniejszą) 4 gałązki oregano szczypta gałki muszkatołowej 1/4 cebuli

1 szklanka mleka (krowiego lub roślinnego)
1/2 łyżki oleju rzepakowego
1 łyżeczka mąki pszennej
5 plasterków szynki (u mnie parmeńska, ale maluszkom polecam łagodniejszą)
4 gałązki oregano
szczypta gałki muszkatołowej
1/4 cebuli

Udostępnij wpis

Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz
Newsletter obrazek