1 skibka (to chyba po poznańsku)/ kromka/ kanapka 🙂 dowolnego chlebka – u mnie ziemniaczany z dobrej, znanej piekarni
1 łyżka mleka (też dowolnego, u mnie dziś zwykłe krowie, bo to TYLKO jedna łyżka)
1 jajko
szczypiorek ( u mnie z ogródka, wpadajcie zerwać jeśli potrzebujecie hihi)
kropelka oliwy z oliwek
Jajko rozbełtujemy z mlekiem, namaczamy chlebek z dwóch stron i kładziemy na rozgrzaną patelnię (można ale nie trzeba posmarować patelnię oliwą). Smażymy z dwóch stron aż chlebek nam się zarumieni a jajko zetnie. Podajemy ze szczypiorkiem.
Udanego dnia!
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Komentarze (2)
Karolina
Dodano opinię: 10.10.2018
Testuje Twoje przepisy i powiem ze pulpety drobiowe mlody zjadl hah yeraz będzie krwiozercze spagetti tylko jak tu gryzc jak zebow z tylu jeszcze brak
alaantkoweblw
Dodano opinię: 11.10.2018
https://alaantkoweblw.pl/lekcja-2-zeby-a-blw/
Pozdrawiamy?