Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

18 maja 2014

„Płatki gryczane z jogurtem kokosowym i arbuzem”

150 ml. jogurtu naturalnego (sposób wykonania znajdziesz tutaj);1,2 łyżki płatków gryczanych;1/2 łyżki amarantusa ekspandowanego;1,2 łyżki mleka kokosowego;arbuz. Jogurt wymieszać z mlekiem kokosowym, wlać do miseczki, dodać płatki gryczane i amarantus. Posypać pokrojonym arbuzem. Wymieszać.

150 ml. jogurtu naturalnego (sposób wykonania znajdziesz tutaj);
1,2 łyżki płatków gryczanych;
1/2 łyżki amarantusa ekspandowanego;
1,2 łyżki mleka kokosowego;
arbuz.

Jogurt wymieszać z mlekiem kokosowym, wlać do miseczki, dodać płatki gryczane i amarantus. Posypać pokrojonym arbuzem. Wymieszać.

Udostępnij wpis

Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz
Newsletter obrazek