Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

24 czerwca 2014

Kokosowo-bananowy jogurt z gryką ekspandowaną

300 ml. jogurtu naturalnego;1,2 łyżki mleka kokosowego;1/2 banana;2 łyżki gryki ekspandowanej;wiórki kokosowe do posypania. Mleko kokosowe połączyć z jogurtem. Drobno pokrojonego banana i grykę dodać do jogurtu i całość delikatnie wymieszać. Posypać wiórkami kokosowymi.

300 ml. jogurtu naturalnego;
1,2 łyżki mleka kokosowego;
1/2 banana;
2 łyżki gryki ekspandowanej;
wiórki kokosowe do posypania.

Mleko kokosowe połączyć z jogurtem. Drobno pokrojonego banana i grykę dodać do jogurtu i całość delikatnie wymieszać. Posypać wiórkami kokosowymi.

Udostępnij wpis

Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz
Newsletter obrazek