kontakt@alaantkoweblw.pl
13 maja 2014
1/2 szklanki kaszki orkiszowej;1 1/4 szklanki wody;4 morele suszone;łyżka gryki ekspandowanej;listki mięty. Kaszkę ugotować na wodzie wraz z pokrojonymi suszonymi morelami. Wyłożyć do miseczki, posypać gryką i listkami mięty.
Kaszkę ugotować na wodzie wraz z pokrojonymi suszonymi morelami. Wyłożyć do miseczki, posypać gryką i listkami mięty.
Udostępnij wpis
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Kasia
Dodano opinię: 20.05.2021
Czy do przepisów z kaszą orkiszową,używacie jasnej czy ciemnej? 😉
alaantkoweblw
Dodano opinię: 24.05.2021
jasnej.
„Gryczano-orkiszowe naleśniki z truskawkowym serem”
Kostki z manny i jogurt z bananem
Co tydzień na Twojej skrzynce propozycje przepisów na weekend!
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Komentarze (2)
Kasia
Dodano opinię: 20.05.2021
Czy do przepisów z kaszą orkiszową,używacie jasnej czy ciemnej? 😉
alaantkoweblw
Dodano opinię: 24.05.2021
jasnej.