Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

22 kwietnia 2015

Budyń owsiany

1/2 szklanki płatków owsianych;szklanka mleka roślinnego;łyżka amarantusa ekspandowanego;wybrane owoce, u mnie jagody. Płatki ugotować na mleku do miękkości, około 15 minut. Zblendować dokładnie całość. Dodać owoce i amarantus – wymieszać.

1/2 szklanki płatków owsianych;
szklanka mleka roślinnego;
łyżka amarantusa ekspandowanego;
wybrane owoce, u mnie jagody.

Płatki ugotować na mleku do miękkości, około 15 minut. Zblendować dokładnie całość. Dodać owoce i amarantus – wymieszać.

Udostępnij wpis

Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz
Newsletter obrazek