O BLW należy mówić! Tak!:)
Dlatego Alaantkowe gościło w kuchni programu Dzień Dobry TVN.
Jeśli ktoś ominął, nie zauważył, zaspał, nie wiedział, zapomniał, w ogóle nie wie, co to DDTVN:), zapraszamy do odtworzenia udziału Asi w TVNowskiej kuchni. BLW poszło dalej w świat i na tym nie poprzestanie:)
Program obejrzysz tutaj.
PS Pamiętajcie, że kamery dodają kilogramów, a tam było ich dużo:)
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Komentarze (7)
Ania
Dodano opinię: 15.01.2016
Widzę Cię Joasiu w TVN widzę!! i Wasze dzieci!! 🙂
Marlena
Dodano opinię: 15.01.2016
Oglądałam:) szkoda, że jeszcze nie było dłuższej rozmowy na kanapach. Ale dobre i to 🙂 brawo!
Aga
Dodano opinię: 15.01.2016
Ja również widziałam 🙂
Ale mam pytanie, jako świeżynka w temacie BLW. Moja córka ma 11 miesiecy, od tygodnia dopiero pozwalam jej na samodzielne jedzenie, gdy trafiłam na Waszą stronę. I mam pewne wątpliwosci. Czy zaczynać jak z dzieckiem 6 miesięcznym? Chodzi mi głownie o to, że mała wpycha całe paski np. mięska do buzi, bez odgryzania kawałka, do tego, to co wpadnie do buziaka też nie jest gryzione, tylko łykane w całości.. mała daje radę ogólnie, parę razy odruch wymiotny, ale w sumie zjadała cały pakunek. Czytałam już o ryzyku zakrztuszenia (trochę mi ulżyło), ale wolę dopytać Was, jako mamy już wprawione: czy dawać większe kawałki? Czy ćwiczyć jak z maluchem?
Ala’Antkowe BLW
Dodano opinię: 19.01.2016
Witaj, tak naprawdę odp na to pytanie znasz tylko TY i Twoje dziecko:) jesli widzisz, że mimo krztuszenia (nie dławienia) radzi sobie to jej na to pozwalaj, nie ma innego sposobu na naukę jak praktyka:)
Agata
Dodano opinię: 15.01.2016
Oglądałam piekąc A'la Petitki 😉
Ala’Antkowe BLW
Dodano opinię: 15.01.2016
Piękne!!!!!
Marlena
Dodano opinię: 16.01.2016
Wyglądają cudnie. Zmobilizowałaś mnie. Też dzisiaj upiekę.