Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

10 maja 2014

„Płatki żytnie na mleku z ekspandowaną gryką”

Szklanka mleka roślinnego;1/3 szklanki płatków żytnich (lub innych);2 łyżki gryki ekspandowanej;wybrany owoc (u mnie banan). Płatki ugotować na mleku do miękkości. Wyłożyć do miseczki. Posypać gryką i pokrojonym bananem.

Szklanka mleka roślinnego;
1/3 szklanki płatków żytnich (lub innych);
2 łyżki gryki ekspandowanej;
wybrany owoc (u mnie banan).

Płatki ugotować na mleku do miękkości. Wyłożyć do miseczki. Posypać gryką i pokrojonym bananem.

Udostępnij wpis

Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz
Newsletter obrazek