Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

30 kwietnia 2014

„Płatki jęczmienne z suszonymi owocami i sokiem z granatów”

1/2 szklanki płatków jęczmiennych;szklanka mleka roślinnego;suszone owoce (u mnie morwa i jagody inkaskie);sok z granatów;listki mięty i amarantus do posypania. Płatki ugotować na mleku wraz z suszonymi owocami. Wyłożyć na talerz i polać sokiem. Posypać amarantusem i porwanymi listkami mięty.

1/2 szklanki płatków jęczmiennych;
szklanka mleka roślinnego;
suszone owoce (u mnie morwa i jagody inkaskie);
sok z granatów;
listki mięty i amarantus do posypania.

Płatki ugotować na mleku wraz z suszonymi owocami. Wyłożyć na talerz i polać sokiem. Posypać amarantusem i porwanymi listkami mięty.

Udostępnij wpis

Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz
Newsletter obrazek