
3 porcje 12 miesięcy+
Robiliście kiedyś suflet? Przygotowanie go zajmie Wam chwileczkę, a efekt smakowy jest genialny. No i czekoladowy… Czego chcieć więcej:)? składniki

- 3 jajka
- 50 g czekolady 70% (czytaj skład!)
- opcjonalnie 1 łyżka cukru kokosowego/ 1 łyżka syropu daktylowego
- masło do wysmarowania kokilek.


PREMIERA NOWEJ KSIĄŻKI ''Wszystko o rozszerzaniu diety i 50 przepisów na start"
Zapisz się na listę oczekujących i dowiedz się pierwsza/pierwszy o starcie sprzedaży!
Dziękujemy! Już prawie gotowe 🙂
Sprawdź teraz swoją pocztę (także folder SPAM i Oferty),
żeby potwierdzić zapis
i dołączyć do listy oczekujących!

Wszystko to znajdziesz w jednym miejscu – naszym alaantkowymSKLEPIE.
Piekarnik 200° A jak długo?
Sory, doczytałam:)
Suflet chyba powinien być w środku płynny, ciągnący. Czy ten wychodzi taki? Czy bardziej jak ciastko?
Jes wilgotny
A czy można je robić w formie na muffinki?
Suflet je się z kokilek. Nie wyciąga się go. Jeśli podasz w foremkach (bo są np. Silikonowe) to ok.
Ja zrobilam w silikonowych foremkach i uroslo 3 krotnie a po wyciagmieciu zrobilo sie plaskie jak placek ?
Bywa i tak:)
Super przepisy, dzięki Wam aż chce się gotować 😉
Czy Suflet będzie dobry na drugi dzień ? Czy tylko na świeżo jeść?
Wiesz co, nie jadmy na drugi dzień, więc nie wiemy. Polecamy zjeść tego samego dnia.
Czy metalowe foremki się nadają?
Próbuj.
Czy można zastąpić czekoladę karobem? Jeśli tak to w jaki sposób to zrobić?
nie można:(