Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

01 stycznia 1970

Czekoladowo-orzechowe ciastka

1 szklanka mąki orkiszowej 1/2 mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 120 g masła w temperaturze pokojowej 100 g kremu orzechowo-czekoladowego w temperaturze pokojowej 1 jajko 1/2 szklanki cukru kokosowego    

1 szklanka mąki orkiszowej

1/2 mąki pszennej

1 łyżeczka proszku do pieczenia

120 g masła w temperaturze pokojowej

100 g kremu orzechowo-czekoladowego w temperaturze pokojowej

1 jajko

1/2 szklanki cukru kokosowego

 

 

Udostępnij wpis

Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz
Newsletter obrazek